Skelleftehamn´s Bil & Däckservice AB

Solen står allt högre upp på himlen för var dag som går här uppe i Skellefteå. Efter den långa vintern längtar jag till sommaren, och många och långa turer med bilen är sådant jag vill göra på min semester. Nog är det bra att se över bilen innan man ger sig i väg då avstånden i Norrland är långa och obygderna stora. Det kan gå flera mil utan att man ser ett enda hus, endast skog så långt ögat kan nå. Då är det inte roligt att bli stående med bilen. Jag ger min bil en välbehövlig däckservice i Skellefteå oftast inför varje sådan längre tur, men jag vänder mig också till den här firman som heter Skelleftehamn´s Bil & Däckservice AB ett par obligatoriska tillfällen om året när jag skiftar till vinter- eller sommardäck. 

 

På Skelleftehamn’s Bil & Däckservice AB, kan ni få hjälp med det allra mesta inom bilar. De erbjuder såväl bil- som däckservice och de åtar sig både små eller större uppdrag. De har möjlighet att hjälpa till med service och arbete med de flesta typer av bilar. Andra tjänster som de erbjuder är bland annat att fungera som ett däckhotell. De kan ta hand om dina däck under den tid som du inte är i behov av dem. Jag är en mycket nöjd kund och tycker det är roligt att få berätta om det här företaget för er. Eftersom de allra flesta som bor i Norrland är helt beroende av bilen, är det förstås bra att ha en bilfirma att troget vända sig till när det gäller till exempel däckservice här i Skellefteå. Så ligger det ju i var och ens intresse att försöka få hjälp så billigt som möjligt och det är verkligen prisvärda tjänster som erbjuds på Skelleftehamn´s Bil & Däckservice. Det är lätt att få tid, och personalen är alltid mycket vänliga och tillmötesgående.